Yandex Metrica

134 bin TL'ye satılacak! Araba alacaklara müjde! Vergiler de dahil olacak

134 bin TL'ye satılacak! Araba alacaklara müjde! Vergiler de dahil olacak

Türkiye'nin en ucuz aracı satışa sunuldu. Vergi dahil fiyatı ile göz kamaştıran RKS M5, 3 kişilik olması, geri görüş kamerası ve birçok özelliği ile ihtiyaçları karşılarken Türkiye'nin en ucuz aracı olması ile dikkat çekiyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:19

Türkiye'nin yerli araçlarından biri olan RKS M5 vergi dahil fiyatı ile göz dolduruyor. Otomobil piyasasında hareketli günler yaşanırken yeni araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar ucuz otomobilleri hedef tahtasına oturttu. 

Yerli motosiklet ve araç üreticisi olan RKS Motor'dan ise tamamen elektrikli özellikle şehir içi kullanımlara hitap eden elektrikli araç satışa sunuldu.

Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan Aman dikkat! Hatice Kolcak'tan "bunu sakın yapmayın" uyarısı: Altın alırken... Haberi Görüntüle

RKS M5'İN ÖZELLİKLERİ 

Ön tarafta LED farlar ile gelen 1215 mm genişliğe, 1635 mm yüksekliğe ve 1680 mm dingil mesafesine sahip. Üç kişinin binebildiği araçta aliminyum jantlar bulunuyor.

İç kısımda ise LED gösterge paneli, geri görüş kamerası, tek kişilik ön koltuk, iki kişilik arka koltuk, klima ve yeterli miktarda saklama alanı yer alıyor.

Fiyatı ile gündeme oturan yerli araç RKS M5, 2500W Brushless elektrikli motora sahip

72V 58Ah bataryadan gücünü alan araç 6-8 Saat arasında şarj olabiliyor ve maksimum 90 km mesafe kat edebiliyor. Ayrıca araç 45 km hıza ulaşabiliyor.

Gram altın dibe çakıldı! Altın uzmanı İslam Memiş'ten tavsiye: Alım zamanı! Gram altın dibe çakıldı! Altın uzmanı İslam Memiş'ten tavsiye: Alım... Haberi Görüntüle

134 BİN TL'YE SATIŞA ÇIKTI 

Tamamen elektrikli motora sahip RKS M5 Türkiye'de vergiler dahil 134.520 TL'ye satışa sunuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading