Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

12 ay boyunca düzenli ödenecek! Geç kalmadan e-Devlet'ten başvurun: PTT’den 7500 lira yardımı alabilirsiniz

12 ay boyunca düzenli ödenecek! Geç kalmadan e-Devlet'ten başvurun: PTT’den 7500 lira yardımı alabilirsiniz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yaptığı aylık ve yıllık ödemelere bir yenisi daha eklendi. Son yardım paketi kapsamında 12 ay boyunca düzenli ödeme yapılacak. Bu ödemeyi alabilmek için e-Devlet üzerinden başvuru yapmak yeterli. İşte son dakika detayları...

Ekonomi

23.01.2024, 20:35

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığ tarafından ödenen sosyal yardım paraları vatandaşın cebini rahatlatmaya devam ediyor. Bu kapsamda bakanlık, TC kimlik numarasına göre destek ödemelerine başladı. e-Devlet’ten hemen başvuru yapanlar tam 7500 TL’den başlayan yardım parası alacak. 

Bankalar kesenin ağzını açtı! Emekliler bayram edecek: İşte en yüksek... Haberi Görüntüle

HANE İÇİNDEN BİR KİŞİNİN BAŞVURUSU YETİYOR

Aile Bakanlığı yardımları için hane içinden bir kişinin başvuru yapması yetiyor. Bakanlık, tek şartla ödemeleri hesaplara aktarıyor. Mart ayında yardım almak için hala vaktiniz var. Tek yapmanız gereken TC kimlik NO ve şifre ile e-Devlet girişi yaparak başvuru yapmak. Hemen ardından PTT’den 7500 TL yardım parası alabilirsiniz.

Eş zamanlı olarak yatırılacak! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı 4a 4b... Haberi Görüntüle

ANINDA DEĞERLENDİRİLİYOR

Söz konusu destek ödemelerine başvuran kişilerin başvuruları bakanlık tarafından değerlendirmeye tabii tutuluyor. Söz konusu değerlendirme aşamalarının ardından ilgili şart ve koşulları sağlayan kişiler destek ödemesini almaya hak kazanıyor. Ödemeler ise kısa süre içerisinde hesaplara yatmaya başlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading