Yandex Metrica

Sitede Ara

11 Mayıs'tan bu yana ilk!.. Brent petrol fiyatlarında sert düşüş yaşanıyor

11 Mayıs'tan bu yana ilk!.. Brent petrol fiyatlarında sert düşüş yaşanıyor

11 Mayıs tarihinden bu yana ilk kez 100 doların altına gerilemesiyle Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda yüzde 10,84 düşüş yaşadı. 11 Mayıs'tan bu yana petrol fiyatlarında bu kadar sert düşüş olduğu bildirildi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:30

Batı Teksas tipi ham petrol (WTI), yüzde 9,16 düşüşle varil başına 99 dolara kadar geriledi. Aynı saatlerde, Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda yüzde 10,84 düştü ve 102,7 dolardan işlem gördüğü belirtildi.

Uzman isim canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Uzman isim canlı yayında açıkladı: Asgari ücrete Temmuz ayında zam... Haberi Görüntüle

ENFLASYONA İLİŞKİN BELİRSİZLİLER PETROL FİYATLARINDA ETKİLİ OLUYOR

Citigroup Inc., resesyon durumunda ise ham petrolün bu yıl 65 dolara düşebileceği öne sürdü. Petrol fiyatlarında bu kadar sert düşüş olmasında başta ABD olmak üzere dünya genelinde güçlenmeyi sürdüren resesyon endişeleri ve enflasyona ilişkin belirsizliklerin etkili olduğu ifade ediliyor.

Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Gözler Merkez Bankası'nda: Büyük karar yarın! Haberi Görüntüle

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI PETROL FİYATLARINI ETKİLEDİ

Rusya'nın Ukrayna topraklarında başlattığı işgal de petrol akışının bozulmasına sebebiyet verdi. Enerji maliyetlerindeki artış küresel çapta enflasyonu tetiklerken bu durum Merkez Bankalarını faiz artışına yönlendirdi.

Ham petrol, son olarak, 100 doların altında düştükten sonra biraz toparlayarak 102 dolar civarında işlem görmeye başladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading