Yandex Metrica

100 dolarlık indirim kapıda! Uzman isim resmen açıkladı: Şubat ayını bekleyin

100 dolarlık indirim kapıda! Uzman isim resmen açıkladı: Şubat ayını bekleyin

Son dönemlerde zam deyince akla ilk gelenlerden olan ayçiçek yağı hakkında açıklama yapan Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ayçiçek arzında bir problem olmadığını ifade ederken stokçuluğa da karşı olduklarını bildirdi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:26

Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, ayçiçek yağı fiyatlarının zamlanmasında etken olan maddeleri sıraladı. "Aldığımız karton, kapak, teneke ve birçok ambalajlarda da dışarıya bağımlıyız. Dolarla fiyat vermek zorunda kalıyorlar." diyen Büyükhelvacıgil, Tüketicilerden ihtiyaçların göre hareket etmelerini istedi. 

İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi Haberi Görüntüle

ZAMMIN SEBEBİ YARDIMCI HAMMADDELER 

Vatandaşların yüzde 85'inin ayçiçek tüketimine eğilimi olduğunu ifade eden Büyükhelvacıgil, "Ürünlerimizi geliştiriyor olabilmemiz lazım. Yükselmenin nedeni yardımcı hammaddeler. plastik hammaddesinin nereye geldiğini biliyoruz. İnanılmaz fiyatlar gördük." dedi. 

Ücretsiz doğalgaz! Bakan Bayraktar duyurdu: 5 milyar 195 milyon ödeme hesapta Ücretsiz doğalgaz! Bakan Bayraktar duyurdu: 5 milyar 195 milyon ödeme... Haberi Görüntüle

FİYATLARDA DÜŞÜŞ OLACAK MI? 

Dolar kurunun stabilleşebileceğini söyleyen Büyükhelvacıgil, Fiyatların yine aynı şekilde ocak ve şubat gibi bir dönem içerisinde stabil hale gelerek 100 dolarlık bir indirim olabileceğini tahmin ettiğini aktardı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading