Yandex Metrica

1 Haziran'a kadar uçak biletlerinde rekor indirim: Tatil planları yapanlar bu fiyata uçak fiyatları kaçmaz 

1 Haziran'a kadar uçak biletlerinde rekor indirim: Tatil planları yapanlar bu fiyata uçak fiyatları kaçmaz 

Türk Hava Yolları o illere gidecek olan vatandaşlar için fiyatları sabitledi. Sadece 550 TL olan uçak biletleri 1 Haziran'a kadar devam edecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Ülkemizde 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesi için uygun fiyatlı uçuşlar yapan Türk Hava Yolları'ndan yeni bir açıklama geldi. Daha önce depremden etkilenen 11 il için fiyatları sabitlediğini açıklayan THY bu kararını uzatarak 1 Haziran tarihine kadar devam ettireceğini açıkladı.

Deprem bölgelerine olan sabit fiyat kampanyasını devam ettireceğini açıklayan Türk Hava Yolları, bu uçuş biletlerini ise sadece 550 TL'den satışa sunuyor.  THY sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre bu kampanya 1 Haziran tarihine kadar uzatıldı.

58-61 yaş arası ve altındakilere ERKEN EMEKLİLİK! Erken emeklilikte yeni düzenlemeler neler 2024? 58-61 yaş arası ve altındakilere ERKEN EMEKLİLİK! Erken emeklilikte yeni... Haberi Görüntüle

ABD'li dev banka tahminini değiştirdi: Altında yükseliş devam edecek mi? ABD'li dev banka tahminini değiştirdi: Altında yükseliş devam edecek mi? Haberi Görüntüle

1 HAZİRAN'A KADAR

Tüm vatandaşların yanında olduklarını belirten Türk Hava Yolları sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda , “Depremden etkilenen bölgelere yapılacak uçuşlarda sabit fiyat uygulamamız devam etmektedir. 1 Haziran’a kadar afet bölgelerine 550 lira olan uçuşlarımızda yerinizi ayırabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading