Yandex Metrica

EGM korkunç kazaları böyle paylaştı: Biraz daha dikkatli olsalardı...

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, Sakarya'da meydana gelen bazı trafik kazalarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca görüntülenen kazalardan ilki, Adapazarı ilçesinde yaşandı. Görüntülerde kontrollü kavşağa giren otomobile, yola çıkan hafif ticari aracın çarpması yer alırken, kazanın tesiriyle aracın kaldırıma çarparak devrildiği görülüyor. İkinci kaza ise Serdivan ilçesinde ise Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nda gece saatlerinde meydana geldi. Süratle ilerleyen araç kavşağı alamayarak refüje çıkarken ardından da park halindeki taksiye çarpıyor. EGM söz konusu görüntüleri "Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi." notuyla yayınladı.

Multimedya

23.01.2024, 22:59

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı, Sakarya'da meydana gelen bazı trafik kazalarını sosyal medya hesabından paylaştı. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca görüntülenen kazalardan ilki, Adapazarı ilçesinde yaşandı. Görüntülerde kontrollü kavşağa giren otomobile, yola çıkan hafif ticari aracın çarpması yer alırken, kazanın tesiriyle aracın kaldırıma çarparak devrildiği görülüyor.

İkinci kaza ise Serdivan ilçesinde ise Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı'nda gece saatlerinde meydana geldi. Süratle ilerleyen araç kavşağı alamayarak refüje çıkarken ardından da park halindeki taksiye çarpıyor.

EGM söz konusu görüntüleri "Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi." notuyla yayınladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading