Yandex Metrica

Sitede Ara

Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Kararlıyız

Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitim açıklaması: Kararlıyız

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılmasına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Selçuk, "Okulları açmak konusunda kararlıyız" dedi.

Genel

23.01.2024, 17:43

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu Medeniyetleri Müzesi'nde düzenlenen "Telafide Ben de Varım" etkinliğine katıldı. Etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Selçuk, yüz yüze eğitime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs vakalarındaki artışın yüz yüze eğitimi nasıl etkileyeceğine yönelik sorulan soru üzerine Bakan Selçuk, okullardaki hazırlıkların hızla devam ettiğini belirtti.

"OKULLARI AÇMAKTA ÇOK KARARLIYIZ"

Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları için 81 ilden Milli Eğitim müdürleriyle toplantı yapıldığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Okulların 6 Eylül'de açılması bizim için son derece önemli. Çocuklarımızın, velilerimizin, öğretmenlerimizin sabrı konusunda gerçekten müteşekkiriz. Okulları açmak noktasında tüm toplumumuzun katkısını bekliyoruz. Biz hazırız ve toplumun sağduyusunun, desteğinin bu konuda hayati bir önem taşıdığının tekrar tekrar vurgusunu yapmak istiyorum. Okulları açmak noktasında çok kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading