Yandex Metrica

Sitede Ara

YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman, nereden açılacak? Akademik dil sınavı sonuçları hakkında tarih verildi

YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman, nereden açılacak? Akademik dil sınavı sonuçları hakkında tarih verildi

YÖKDİL sonuçları açıklanacağı tarih belli oldu. ÖSYM tarafından yapılan Yabancı dil sınavı sonrasında soru ve cevaplar yayınlanmıştı. YÖKDİL soru ve cevap anahtarı kitapçıkları ÖSYM resmi sitesi üzerinden yayınlanmıştı. Peki YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman, nereden açılacak? Akademik dil sınavı sonuçları hakkında tarih verildi.

Genel

23.01.2024, 19:44

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı olan YÖKDİL/2, 28 Ağustos 2022 tarihinde uygulandı. Sınavdan sonra gözler sonuçların ne zaman açıklanacağına çevrildi. Peki YÖKDİL/2 sonuçları ne zaman, nereden açılacak? Akademik dil sınavı sonuçları hakkında tarih verildi.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

YÖKDİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2022 ÖSYM sınav takvimine göre YÖKDİL sonuçlarının açıklanacağı tarih belirlendi. YÖKDİL/2 sonuçları 16 Eylül tarihinde açıklanacak.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

YÖKDİL SONUÇLARI NEREDEN GÖRÜNTÜLENİR?

Adaylar sınav sonuçlarını T.C. Kimlik Numaralarını ve şifrelerini kullanarak ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr resmi internet sitesinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara herhangi bir sonuç belgesi gönderilmeyecektir.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

SINAV DEĞERLENDİRİLMESİ NASIL YAPILACAK?

YÖKDİL cevap kâğıtları, ÖSYM’de optik okuyucu ile okunacak ve bilgisayar ortamında değerlendirilecektir.

Değerlendirme sırasında yalnız doğru cevaplar dikkate alınacak, yanlış cevaplar dikkate alınmayacaktır.

Sınavdan sonra ÖSYM Başkanlığı veya yargı mercileri tarafından iptaline karar verilen sorular değerlendirme dışı bırakılarak geçerli soruların puan değerinin yeniden saptanması suretiyle puanlama yapılacaktır.

Sınavdan sonra ÖSYM Başkanlığı tarafından cevabının değişmesi gerektiği tespit edilen sorular olması durumunda, bu doğrultuda güncellenen cevap anahtarı esas alınmak suretiyle puanlama yapılacaktır.

Adayların doğru cevap sayıları toplanarak 100 üzerinden sınav puanları hesaplanacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading