Yandex Metrica

YÖK Başkanı açıkladı: Üniversiteler yüz yüze eğitime ne zaman geçiş yapıyor?

YÖK Başkanı açıkladı: Üniversiteler yüz yüze eğitime ne zaman geçiş yapıyor?

6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra üniversiteler uzaktan eğitime geçiş yaptı. Yüz yüze eğitimin ne zaman başlanacağı merak edilirken YÖK Başkanı Erol Özvar'dan üniversitelerin açılacağı tarihe ilişkin açıklama yapıldı.

Genel

23.01.2024, 20:39

 YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu. 3 Nisan tarihinden itibaren üniversitelerde uzaktan öğretimle beraber isteyen öğrencilere devam şartı aranmadan sınıflarda yüz yüze eğitim verilecek. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

18 ÜNİVERSİTE DEPREMDEN ETKİLENDİ 

Birçok öğrenci depremden 6 Şubat'ta meydana gelen depremden  etkilenirken 18 üniversitede yaklaşık 17 bin akademisyenimizin etkilendiği belirtildi. İdari personel sayısı da 30 bin civari 1539 öğrencilerimizin felakette yaşamını yitirdi. 11 ilde bulunan 18 üniversitelerimizin yerleşim yerlerinde bina hasarına bakıldığında 4 bina yıkık 127 bina ağır hasar alırken 427 binanın ise orta ve az hasarlı olarak değerlendirildiği ifade edildi. 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

3 NİSAN'DA BAŞLIYOR

Alınan kararlar üzerine 3 Nisan 2023 tarihiyle beraber 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine mahsus olurken sınıflarda yüz yüze eğitime geçiş yapılacağı belirtildi.  Dersin uzaktan ve yüz yüze verilmesine ilişkin kararların ilgili kurallarda alarak gerekli düzenlemeler yapılırken bahar döneminde ara sınavların özel öğrencilik olarak verilen uygulamalı eğitim içeren uygulamalar dışında şeffaflık ve denetlenebilir ilke ele alınarak eğitimin çevrimiçi yapılması kararlaştırıldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading