Yandex Metrica

YKS'yi 40 saniyeyle kaçırdı gözyaşları sel oldu! Merdivenlerden düşüp yaralanan bile oldu

YKS'yi 40 saniyeyle kaçırdı gözyaşları sel oldu! Merdivenlerden düşüp yaralanan bile oldu

YKS'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi sınavında yine benzer görüntüler yaşandı. Bursa’da bir öğrenci kapılar kapandıktan 40 saniye sonra geldiği için sınava giremedi, 4 öğrenci ise kimliklerini evde unuttu. Sınava giremeyenler büyük üzüntü yaşarken gözyaşlarına boğulanlar oldu. Sınava gireceği okulda merdivenden düşen öğrenci ise yaralandı.

Genel

14.03.2024, 14:06

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için adayların sınav merkezlerine girişleri saat 10.00'da son buldu. 3 milyonu aşkın öğrencinin katıldığı sınav, saat 10.15 itibariyle başladı. 40 matematik, 40 Türkçe, 7 fizik, 7 kimya, 6 biyoloji, 5 felsefe, 5 din kültürü, 5 tarih ve 5 coğrafya olmak üzere 120 sorunun sorulduğu sınav 165 dakika sürecek. TYT, saat 13.00'da son bulacak.

Adaylar sınav salonlarına üst araması yapılarak alınırken geç kalanlar da oldu. Fakülteleri karıştıran bazı öğrenciler, sınava giremedi. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

FAKÜLTELERİ KARIŞTIRDI

Akdeniz Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde sınava son dakika yetişen bir erkek, kulağındaki küpelerin kadın polis memuru tarafından hızlıca çıkartılmasıyla bina kapısı kapanmadan içeri girmeyi başardı. Yaklaşık 20 saniye sonra dışarı çıkan adayın, İlahiyat Fakültesi yerine Edebiyat Fakültesine geldiği anlaşıldı. İlahiyat Fakültesine koşan aday, fakülte kapısı kapanınca sınava alınmadı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

40 SANİYEYLE SINAVI KAÇIRDI

Bursa'da bir okulda sınava girmek için gelen öğrenci kapı kapatıldıktan 40 saniye sonra geldiği için içeri alınmadı. Evde kimliklerini unutan 4 öğrenci de sınava giremedi. Öğrenciler gözyaşlarına boğulurken, aileleri ve diğer öğrenci velileri tesellide bulundu.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERİ YAKINLARI TESELLİ ETTİ

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nde ise sınava girmek isteyenler takıları ile içeri alınmadı. Dışarı çıkan adaylar takılarını yakınlarına teslim etti. Belgesini unutan öğrencilerin yakınlarıysa, belgeyi içeriye teslim etmek için çabaladı.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

''İŞİM VARDI''

Yakınları ile birlikte tekrar okul önüne gelen Nardan Bedircan, bu kez polis memurlarını ikna etmeye çalıştı. "Neden geç kaldın?" sorusuna "İşim vardı" yanıtını veren Bedircan, yetkililere yaptığı ısrara sonuç alamayınca okul önünden ayrıldı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

MERDİVENLERDEN DÜŞTÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Düzce'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) gireceği okulda merdivenden düşen öğrenci, hastaneye kaldırıldı. Boynunda zedelenme olduğu öğrenilen öğrenci, tedavi altına alındı.





Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading