Yandex Metrica

YKS tercih sonuçları açıklandı mı? YKS 2021 tercih yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte YKS Sonuçlarında son durum

YKS tercih sonuçları açıklandı mı? YKS 2021 tercih yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte YKS Sonuçlarında son durum

5-20 Ağustos tarihleri arasında tercih işlemlerini tamamlayan yüzbinlerce üniversite adayının heyecanla beklediği YKS 2021 tercih yerleştirme sonuçları açıklandı mı? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

Genel

23.01.2024, 17:54

Heyecanlı bekleyiş devam ederken ÖSYM Başkanı Halis Aygün’ün geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gözler >ÖSYM tarafından yapılacak duyuruya çevrildi. Üniversite kayıtlarının başlamasına kısa bir süre kala adaylar YKS tercih sonuçları açıklandı mı? >YKS 2021 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları ayın kaçında açıklanır? YKS Sonuçları nasıl ve nereden öğrenilir? gibi pek çok sorunun cevabını merak ediyor.  

İşte yüzbinlerce adayın merakla beklediği soruların cevabı... 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

YKS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? a

Geçtiğimiz günlerde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Halis Aygün’ün Twitter hesabından yaptığı YKS Paylaşımı ile gözler ÖSYM’nin yapacağı duyuruya çevrildi. Aygün paylaşımında “2021-YKS yerleştirme işlemleri ve kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde sonuçları açıklayacağız.” ifadelerini kullandı. Ancak YKS 2021 tercih sonuçları henüz açıklanmadı. Adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken sonuçların bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Açıklanacak yerleştirme sonuçlarına göre ise bir programa kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında kayıt işlemlerini yaptırabilecek ve Elektronik kayıtlar da 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.   

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

YKS SONUÇLARI NASIL VE NEREDEN ÖĞRENİLİR? 

ÖSYM tarafından beklenen resmi açıklama yapıldıktan sonra adaylar, ÖSYM'nin ">https://sonuc.osym.gov.tr" internet adresinden ilan edilecek YKS 2021 tercih yerleştirme sonuçlarına T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecek.  

İlan edilen sonuç belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecek ve internet adresinde yayınlanan duyurular, aynı zamanda adaylara tebliğ hükmünde sayılacak. Yurt dışında yer alan üniversitelere yerleşmeye hak kazanan adaylar için de gerekli olduğunda veya adayın müracaat etmesi halinde yerleştiği programı gösteren bir yazı verilecek. 

>YKS 2021 Tercih sonuçları sorgulama sayfası için tıklayınız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading