Yandex Metrica
SON DAKİKA
YKS başvuruları bitti mi? 2022 YKS geç başvuru son günü ne zaman? 

YKS başvuruları bitti mi? 2022 YKS geç başvuru son günü ne zaman? 

YKS başvuruları için geri sayım sürüyor. Sınava girecek olan öğrenciler ÖSYM AİS üzerinden alınan YKS başvuru süresi bitiyor. İnternette 2022 YKS başvuruları bitti mi araması yapılmaya başladı. Peki YKS başvuruları bitti mi? 2022 YKS başvuruları son günün ne zaman? 

Genel

26.03.2024, 15:31

YKS başvuruları için hazırlanan kılavuz bir süre önce yayımlanmıştı. TYT, AYT ve YDT olarak üç ayrı oturum yapılacak olan YKS sınavı yeni baraj puanı uygulaması ve sınav süresinin düzenlemesi ile konuşulmuştu. İnternette 2022 YKS başvuruları bitti mi araması yapılmaya başladı. Peki YKS başvuruları bitti mi? 2022 YKS başvuruları son günün ne zaman? 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

YKS BAŞVURULARI BİTTİ Mİ?

ÖSYM tarafından iletilen açıklama doğrultusunda Yükseköğretim Kurumlar Sınavı'na başvuruları 11 Şubat-7 Mart tarihleri arasında yapılacak. Bugün son günü olan YKS başvuruları için adayların idkkatli olması lazım. Adaylar başvuru tarihleri içerisinde sınav ücretini de ilgili bankalara yatırabilecek.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

2022 YKS GEÇ BAŞVURU TARİHİ BELLİ Mİ?

YKS geç başvuruları 16-17 Mart tarihlerinde ise geç başvuru yapılabilecek. 3 oturumlu YKS, 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

ÖSYM BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

ÖSYM Başkanı Aygün açıklama yaptı. Aygün, "Değerli YKS adayları, 2022-YKS'ye başvurular bugün sona eriyor. Başvurularınızı son ana bırakmadan işlemlerinizi tamamlayın. Tüm adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading