Yandex Metrica
SON DAKİKA
Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı 2022 başvuru tarihleri ne? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ne zaman yapılacak?

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı 2022 başvuru tarihleri ne? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ne zaman yapılacak?

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı 2022 vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hakkında açıklama yaptı. Peki uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı 2022 başvuru tarihleri ne? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ne zaman yapılacak?

Genel

23.01.2024, 19:15

Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hakkında beklenen açıklama Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapıldı. Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hakkında merak edilenler netlik kazanmış oldu. Peki uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı 2022 başvuru tarihleri ne? Uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik ne zaman yapılacak?

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

UZMAN ÖĞRETMENLİK VE BAŞÖĞRETMENLİK SINAVI 2022 BAŞVURU TARİHLERİ NE? 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavı hakkında açıklama yaptı. Yapılan düzenlemeler akabinde aday öğretmenlik döneminden sonra öğretmen, uzman öğretmen ve başöğretmen olarak 3 kariyer basamağı bulunacak.

Eğitim programının başvuruları 1-10 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Uzman öğretmenlik eğitimleri 18 Temmuz-05 Eylül 2022, başöğretmenlik eğitimleri de 18 Temmuz-19 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacak.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

UZMAN ÖĞRETMENLİK VE BAŞÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN YAPILACAK?

Uzman öğretmenlik sınavı 19 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşecek. 19 Kasım 2022 tarihnde yapılacak olan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavı' nın sonuçları da 12 Aralık 2022 tarihinde açıklanacak.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER AÇIKLAMA YAPTI

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul'da katıldığı Tarih, Kültür ve Medeniyet Bilinci Semineri' nin açılışında  Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği'nin Resmî Gazete'de yayımlanmasına ilişkin süreç ile ilgili şöyle dedi:

"Yarın yönetmelikteki bahsi geçen uzman ve başöğretmenlik ile ilgili eğitim programını ve sınav takvimini tüm kamuoyu ile paylaşacağız. 2022 yılı bitmeden süreci nihayetlendireceğiz ve inşallah eğitim sistemimizde devasa sayıda uzman ve başöğretmenlerimizin olduğu, sürekli kişisel gelişimin mesleki gelişimin tartışıldığı, iyi uygulamaların konuşulduğu bir eğitim ekosistemi oluşturulmasıyla ilgili çok önemli bir süreç başlamış olacak."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading