Yandex Metrica
SON DAKİKA
Üniversitelerde yaz okulu eğitimleri bu yıl uzaktan yapılacak

Üniversitelerde yaz okulu eğitimleri bu yıl uzaktan yapılacak

YÖK, üniversitelerin yaz okullarındaki öğretimin bu yıl uzaktan gerçekleşirken, önümüzdeki yıldan itibarense yüz yüze yapılacağını açıkladı.

Genel

23.01.2024, 17:39

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversite öğrencilerinin merakla beklediği bir konuya açıklık getirdi. YÖK'ün açıklamasına göre üniversitelerdeki yaz okullarında önümüzdeki yıldan itibaren yüz yüze, bu yaz döneminde ise uzaktan öğretim yapılabileceği açıklandı.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

YENİDEN KARAR ALINDI

Yükseköğretim Yürütme Kurulu, toplantıda üniversitelerdeki yaz okulu eğitimini ele aldı ve yaz okullarında uzaktan öğretim yöntemlerinin uygulanmaması yönünde karar verdi. Ancak üniversitelerin yaz dönemi öğretimi akademik takvimini belirlemiş olması ve bazı üniversitelerin de yaz öğretimi eğitimlerini başlatması nedeniyle Yükseköğretim Yürütme Kurulunda yeni bir karar alındı.

YÖK'ün paylaştığı "Yaz Öğretimi Eğitimleri" konulu yazısına göre, üniversitelerdeki yaz okullarında uzaktan öğretim yapılamayacağına yönelik alınan karar "bu seneye mahsus olmak üzere" uygulanmayacak.

2021-2022 akademik yılından itibaren geçerli olacak karara göre üniversitelerde bu yaz döneminde yaz okullarında uzaktan öğretim yapılabilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading