Yandex Metrica

Son dakika: İstanbul'da üniversiteler tatil edildi! Vali Ali Yerlikaya açıklandı

Son dakika: İstanbul'da üniversiteler tatil edildi! Vali Ali Yerlikaya açıklandı

Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'da yüksek öğrenime 2 günlüğüne ara verildi. Gelişmeyi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu.

Genel

21.03.2024, 17:36

Kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği İstanbul'da yüksek öğrenime ara verildi. Üniversite öğrencileri pazartesi ve salı günleri olmak üzere 2 gün boyunca okula gitmeyecek.

Çarpıcı gelişmeyi İstanbul Valisi Ali Yerlikaya duyurdu. Kentteki üniversitelerin rektörleriyle görüşmeler yaptığını ve bunun sonucunda İstanbul'daki üniversitelerin 2 gün boyunca tatil edilmesi kararı aldıklarını dile getiren Yerlikaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları yazdı:

"Sevgili üniversite öğrencilerimiz. Şehrimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle üniversite rektörlerimiz ile yaptığımız görüşmeler sonrası İstanbul'daki üniversitelerimizde eğitime ve sınavlara 2 gün süreyle (PAZARTESİ VE SALI) ara verilmiştir."

Vali Yerlikaya, mesajında #ÖnceSağlıkÖnceGüvenlik etiketini kullandı. 

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

HAMİLE MEMURLARA İDARİ İZİN

Vali Yerlikaya, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan malûl ve engelliler ile hamile olanların da 24-25 Ocak tarihlerinde idari izinli sayılacağını, bunun yanında Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerinde de eğitime 2 günlüğüne ara verildiğini duyurmuştu. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

SCOOTER, MOTOKURYE MOTOSİKLET KARARI

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul’daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooterlar kullanılmayacaktır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading