Yandex Metrica

Son dakika: Borsa İstanbul'da işlemler durduruldu!

Son dakika: Borsa İstanbul'da işlemler durduruldu!

Son dakika haberleri... Borsa İstanbul AŞ, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girmesiyle pay piyasasındaki tüm sıralarda işlemler geçici olarak durduruldu.

Genel

23.01.2024, 22:13

Son dakika haberleri...  Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre saat 17.07 itibarıyla  Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girdiği ve  Borsanın Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulduğu duyuruldu.

Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait olmayabilir! Aylardır aranıyordu! Korhan Berzeng olayında yeni gelişme: Kemikler ona ait... Haberi Görüntüle

İŞLEMLER BUGÜN BAŞLATILAMAYACAK

İşlemlerin Pay Piyasası'nda saat 18.01'de kapanış seansı ile VİOP Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde sürekli işlem yöntemiyle saat 18.08'de yeniden başlatılacağı aktarılan açıklanırken BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemlerin bugün yeniden başlatılmayacağı bildirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading