Yandex Metrica
SON DAKİKA
Özel güvenlik sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? EGM ÖGG sonuçları sorgulama ekranı!

Özel güvenlik sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? EGM ÖGG sonuçları sorgulama ekranı!

Özel Güvenlik 96. Temel Eğitim ve 72. Yenileme Eğitimi sınavına giren adaylar için sonuçların açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. 27 Şubat tarihinde yapılan sınav sonuçları adaylar tarafından bekleniyor.  Peki Özel güvenlik sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? EGM ÖGG sonuçları sorgulama ekranı!

Genel

08.02.2024, 19:56

Özel güvenlik görevlisi sınav sonuçları için adayların beklediği tarih geldi. Şubat ayında yapılan ÖGG sınav sorularının ve cevaplarının açıklandıktan sonra adaylar tahmini puanlarını hesapladı. EGM tarafından yapılan bildiride sonuçların açıklanacağı tarih duyuruldu. Peki Özel güvenlik sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? EGM ÖGG sonuçları sorgulama ekranı!

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Özel güvenlik sınav sonuçlarının bugün açıklanması bekleniyor. 

Sınava katılan adayların sınavdan başarılı olmaları için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan almış olması gerekmektedir.

Silahsız özel güvenlik temel eğitim sertifikası bulunan kişilerin silahsız yenileme eğitimi ile beraber silah farkı eğitimi alarak özel güvenlik yenileme sınavına silahlı sınav türünden katılacak adayların başarılı sayılabilmeleri için; yazılı silah bilgisi ve uygulamalı sınav toplamlarının en az 50, bu puan ile daha önce başarılı olduğu temel silahsız sınav puan toplamının ortalaması en az 60 puan olması gerekmektedir. Başarı sağlanamaması durumunda sınav sonucu silahsız olarak değerlendirilecektir.

Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 50 TL olan ücreti yatıracaklardır. Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır. Ücretini ödemeyen adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığının “>www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web sitesinde ilan edilecektir. Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığına dilekçe vb. durumda yapılan müracaatlar ile >[email protected] adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading