Yandex Metrica

ÖSYM giriş şifresi nasıl alınır? ÖSYM AİS aday şifresi alma ve güncelleme nasıl yapılır?

ÖSYM giriş şifresi nasıl alınır? ÖSYM AİS aday şifresi alma ve güncelleme nasıl yapılır?

2022 YKS tercih ve yerleştirme sonuçları açıklandı. ÖSYM sistemi gündemde yerini aldı. Şifresini unutan adaylar, sisteme giriş yapabilmek için nasıl bir yol izlemesi gerektiği ve şifresini nasıl yenileyebileceğini merak ediyor. Peki ÖSYM giriş şifresi nasıl alınır? ÖSYM AİS aday şifresi alma ve güncelleme nasıl yapılır?

Genel

10.03.2024, 03:18

ÖSYM sistemi üzerinden 2022 YKS tercih sonuçları görüntülenebiliyor. Adayların sisteme giriş yapabilmeleri için ÖSYM şifresine sahip olmaları gerekmektedir. Şifresini unutan adaylar sonucunu öğrenebilmek için ne yapması gerektiğini araştırıyor. Peki ÖSYM giriş şifresi nasıl alınır? ÖSYM AİS aday şifresi alma ve güncelleme nasıl yapılır?

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

ÖSYM GİRİŞ ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

ÖSYM sisteminde daha önce kaydı bulunmayan adaylar AİS aday şifrelerini başvuru merkezlerinden alabilir.

Adaylar e-Devlet şifreleriyle sisteme giriş yapabilir. Bunun için Aday İşlemleri Sistemi sayfasında sağ üst köşede bulunan e-Devlet giriş butonuna basarak erişim sağlayabilir.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ÖSYM AİS ADAY ŞİFRESİ GÜNCELLEME VE DEĞİŞTİRME NASIL YAPILIR?

ÖSYM AİS aday şifresi güncellemek ya da değiştirmek için;

ÖSYM Aday İşlemleri sayfasından T.C. kimlik numarası ve ekrandaki güvenlik numarası girilir.

Daha sonra şifre oluştururken, güvenlik sorusu ve cevabı da eksiksiz olarak yazılır.

Tüm bilgiler doldurulduktan sonra şifre yenilenecektir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading