Yandex Metrica

Okullara temizlik görevlisi alımı 2022 ne zaman? İŞKUR TYP okullara temizlik ve güvenlik görevlisi başvurusu açıldı mı?

Okullara temizlik görevlisi alımı 2022 ne zaman? İŞKUR TYP okullara temizlik ve güvenlik görevlisi başvurusu açıldı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı, her yıl okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapıyor. Okulları açılmasına az bir süre kala temizlik görevlisi alımı araştırması sıklaşmaya başladı. İŞKUR TYP programı ile okullara temizlik görevlisi alımı yapılacak. Peki okullara temizlik görevlisi alımı 2022 ne zaman? İŞKUR TYP okullara temizlik ve güvenlik görevlisi başvurusu açıldı mı?

Genel

23.01.2024, 19:39

2022-2023 eğitim yılının başlamadan önce İŞKUR TYP başvuruları merak konusu oldu. MEB tarafından okullarda istihdam edilecek temizlik ve güvenlik görevlisi alımı gündemde yerini aldı. Peki okullara temizlik görevlisi alımı 2022 ne zaman? İŞKUR TYP okullara temizlik ve güvenlik görevlisi başvurusu açıldı mı?

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

İŞKUR TYP OKULLARA TEMİZLİK GÖREVLİSİ BAŞVURUSU NE ZAMAN?

MEB büünyesine dahil edilecek personel alımı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. İŞKUR TYP kapsamında okullara temizlik ve güvenlik görevlisi alımları hakkında eylül ayında gelişme yaşanacağı düşünülüyor. Detaylar belli oldukça sizlere haber vereceğiz.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

İŞKUR TYP BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kuruma kayıtlı işsiz olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Emekli ve malul aylığı almıyor olmak,

Öğrenci olmamak (açıköğretim ve açık lise öğrencileri hariç)

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

TOPLUM YARARINA PROGRAM (TYP) NEDİR?

İşsizliğin yoğun olduğu dönemlerde ya da yerlerde doğrudan veya yüklenici eli ile toplum yararına bir iş ya da hizmetin gerçekleştirilmesi yoluyla özellikle istihdamında zorluk çekilen işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını engelleyerek işgücü piyasasına uyumlarını yapmak ve bunlara geçici gelir desteği sağlamak için İŞKUR tarafından uygulanan programlardır.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading