Yandex Metrica

OKULLAR TATİL! Eğitim-öğretime 1 gün ara verildi: Telefonlara uyarı mesajı gönderildi

OKULLAR TATİL! Eğitim-öğretime 1 gün ara verildi: Telefonlara uyarı mesajı gönderildi

Samsun'da hayatı felç eden yağışlar sonrası Samsun Kaymakamlığı eğitim-öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu. Konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan kaymakamlık, "Pazartesi günü eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" ifadelerini kullandı.

Genel

23.01.2024, 20:59

Samsun Ladik Kaymakamlığı eğitim-öğretime 1 gün ara verildiğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

İlçemizde etkisini sürdüren sağanak yağışlar nedeniyle yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı önleyici tedbir olarak 05.06.2023 Pazartesi günü eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

UYARI MESAJI GÖNDERİLDİ

AFAD bugün Samsun'da bulunan vatandaşların cep telefonuna uyarı mesajı gönderdi. Gönderilen mesajda, "Meteorolojiye göre bugün Samsun’da yerel kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgara karşı tedbirli olun." ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading