Yandex Metrica
SON DAKİKA
Öğrencilere bir tatil müjdesi daha! 9 gün tatil ilan edildi: Eğer MEB kararını değiştirmezse…

Öğrencilere bir tatil müjdesi daha! 9 gün tatil ilan edildi: Eğer MEB kararını değiştirmezse…

15 Mayıs seçim tatili ile 19 Mayıs tatili birleşti. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler bu haber sizleri ilgilendiriyor. İşte 9 günlük tatil haberiyle ilgili tüm ayrıntılar...

Genel

23.01.2024, 20:55

Bu hafta çifte tatil müjdesi var. Hem öğrenciler hem de öğretmenler bu habere çok sevinecek. 15-19 Mayıs haftası komple tatil edildi. Yani 15 Mayıs seçim tatili ile 19 Mayıs tatili birleştirildi. Böylece okullar 9 gün tatil oldu. Hem de büyük tatil maratonu bugün başlıyor.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

SEÇİM NEDENİYLE TATİL EDİLDİ 

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesinde Milli Eğitim Bakanlığı tatil kararını duyurdu. 15 Mayıs Pazartesi günü okullar seçim nedeniyle tatil edildi. Yine bu hafta 19 Mayıs Cuma günü de okullarda resmi tatil var.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

SADECE 3 GÜN TATİLE OKULA GİDECEKLER 

Şimdi öğrenciler ve veliler iki tatilin birleşmesini bekliyor. Yani 15-19 Mayıs haftasının komple tatil edilmesi isteniyor. Şu anda MEB'in bu yönde bir kararı bulunmuyor. Eğer MEB kararını değiştirmezse 15-19 Mayıs haftasında öğrenciler sadece 3 gün okula gidecek. Diğer yandan öğrencilerin heyecanla beklediği 3 günlük tatil ise Bugün başladı.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

BAKANLIKTAN YENİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR 

Bugün son ders zilinin çalması ile birlikte okuldan ayrılacak olan öğrenciler 3 gün tatil yapacak ve salı günü okula dönecek.Ancak 19 Mayıs Cuma gününün de resmi tatil olması nedeniyle Perşembe günü son ders zilinin çalmasının ardından öğrenciler yine bir 3 günlük Tatile çıkacak. Şu anda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak yeni açıklama bekleniyor. Eğer Milli Eğitim Bakanlığı 15 Mayıs tatiliyle 19 Mayıs tatilini birleştirirse Toplam 9 gün tatil ilan edilmiş olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading