Yandex Metrica

Sitede Ara

MSÜ sınavına başvurular başladı mı? Başvurular ne zaman sona erecek?

MSÜ sınavına başvurular başladı mı? Başvurular ne zaman sona erecek?

ÖSYM sınav takviminin geri çekilmesi ile Milli Savunma Üniversitesi sınavı ve başvuruların ne zaman alınacağı merak ediliyordu. Ve ÖSYM'den beklenen duyuru geldi. MSÜ başvuruları bugün başladı.

Genel

23.01.2024, 20:18

ÖSYM, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı hakkında beklenen duyuruyu yaptı. 

Sınav için başvurular bugün başladı. Adaylar, saat 10.00'dan itibaren başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden bireysel olarak veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapmaya başladı. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

2023 MSÜ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

07 Şubat 2023'e kadar başvuruları devam edecek olan sınavın ücreti ise 130 TL olarak belirlendi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER NASIL YAPILACAK?

Adaylar ödemelerini Akbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı; Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı; Finansbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı;Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; ING Bank'ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; İş Bankası'nın tüm şubeleri, ATM, mobil bankacılık ve internet bankacılığı; Vakıf Katılım Bankası'nın tüm şubeleri ve ATM; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden yapabilecek.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

2023 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, 19 Mart 2023 tarihinde uygulanacak.

ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2'nci Seçim Aşamalarına katılabilmeleri için ayrıca 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na başvurularını yapmaları ve Harp Okulları için 2023-YKS'nin 1. Oturumu olan Temel Yeterlilik Testi ile 2. Oturumu olan Alan Yeterlilik Testlerine, Astsubay Meslek Yüksekokulları için 2023-YKS'nin 1. Oturumu olan Temel Yeterlilik Testine girmeleri gerekiyor.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading