Yandex Metrica

Milli Eğitim harekete geçti: Kabul edilemez davranış

Ankara'da özel bir okulda öğretmene karşı yapılan el hareketleri nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Öğrencinin öğretmenine yaptığı davranışlara sosyal medyada birçok kişi tepki gösterdi.

Genel

23.01.2024, 19:02

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, sosyal medyada gündem olan 'öğretmen' videosuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamada bir öğrencinin öğretmenine yaptığı davranışın kabul edilemez bulunduğu ve soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Son günlerde sosyal medyada birçok kişi, bir öğrencinin öğretmenine karşı yaptığı saygısız davranışı tartışıyor. '#öğretmen' etiketi altında yorum yapan binlerce kişi, işlem yapılmasını istedi.

KABUL EDİLEMEZ DAVRANIŞ

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce sosyal medyaya yansıyarak gündeme gelen görüntüyle özel okulda öğrencinin, öğretmenine karşı kabul edilmez davranışlarda bulunduğu belirtilip, soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Twitter'da açılan '#öğretmen' etiketi altında yorum yapan binlerce kişi, işlem yapılmasını istedi.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklayarak, "İlimizdeki bir özel okulda bir öğrencinin öğretmenine karşı kabul edilemez davranışlarının yer aldığı ve sosyal medyaya yansıyarak gündeme gelen olaya ilişkin inceleme/ soruşturma başlatılmıştır" dedi.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading