Yandex Metrica

Sitede Ara

MEB'TEN SON DAKİKA TATİL MÜJDESİ: 3 aylık tatilin detayları netleşti! İşte yaz tatilinin başlayacağı tarih

MEB'TEN SON DAKİKA TATİL MÜJDESİ: 3 aylık tatilin detayları netleşti! İşte yaz tatilinin başlayacağı tarih

Yeni eğitim öğretim yılının ne zaman sona ereceği ve okulların ne zaman kapanacağı hem öğrenciler hem de veliler tarafından araştırılırken Milli Eğitim Bakanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama geldi. Öğrencilerin karnelerini alarak yaz tatiline başlayacağı tarih belli oldu.

Genel

24.04.2024, 13:11

Hem öğrencilerin hem de velilerin merakla beklediği yaz tatili açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından açıklandı. Konuk olduğu canlı yayında yaz tatiliyle ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Özer, okulların kapanacağı tarihi söyledi. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

SEÇİMDEN SONRAKİ GÜN OKULLAR TATİL 

Bakan Özer, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminin ertesi günü olan 29 Mayıs tarihinde de okulların 1 gün süreyle tatil olacağını duyurdu. İşte detaylar…

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

OKULLARIN KAPANIŞ TARİHİ DEĞİŞMEYECEK 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konuk olduğu canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalara yer verdi. TRT Haber ekranlarına konuk olan Özer, yaz tatili tarihini de ifade etti. Ülkemizi yasa boğan deprem sonrasında okulların kapanış tarihinin 1-2 hafta uzaması bekleniyordu. Bakan Özer, okulların kapanış tarihlerinin değişmeyeceğini söyledi. 

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

UZATMA YAPILMADI 

Canlı yayında okulların kapanacağı tarihi duyuran Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, okulların kapanış tarihinde bir değişiklik yapılmadığını aktardı ve '16 Haziran'da okullar kapanıyor, uzatma yapmadık' dedi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

29 MAYIS'TA OKULLAR TATİL

3 aylık yaz tatilinin başlayacağı tarihi '16 Haziran 2023' olarak duyuran Bakan Mahmut Özer, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçiminin yapılacağı 28 Mayıs 2023 Pazar gününün ertesi günü olan 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü de okulların tatil olacağını duyurdu. Canlı yayında seçimin ertesi günü okulların 1 gün süreyle tatil ilan edildiğini duyuran Bakan Özer, 'Seçimden sonra okullarımızı eğitim-öğretime hazırlamak için 29 Mayıs'ta okullarımız tatil olacak.' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading