Yandex Metrica

 MEB'den İstanbul, Ankara ve İzmir için flaş tatil açıklaması: O illerimizde okulların kapanacağı tarih netleşti

 MEB'den İstanbul, Ankara ve İzmir için flaş tatil açıklaması: O illerimizde okulların kapanacağı tarih netleşti

Binlerce öğrencinin merak ettiği yaz tatili açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den geldi. Okulların kapanacağı tarihte herhangi bir erteleme  olup olmadığıyla ilgili sorulara yanıt veren bakan o tarihi verdi.

Genel

23.01.2024, 20:56

Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer,binlerce öğrencinin merak ettiği o soruya yanıt verdi. Yaz ayları yaklaşıp havalar ısınmaya başlarken öğrenciler de okulların ne zaman kapanacağını merak etmeye başladı. Geçtiğimiz aylarda yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bir çok ilde tatil edilen okullar ile ilgili de karar  alındığını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer okulların kapanacağı tarihi açıkladı. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

TARİH NETLEŞTİ

Yaz aylarını yaklaşmasıyla binlerce öğrencinin beklediği tatil haberi Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer'den geldi. Bakan Özer, okulların kapanma tarihinde herhangi bir uzatma yapılmadığını ve 16 Haziran günü kapanacağını açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından deprem bölgesinde tatil edilen okullar için sürecin nasıl işleyeceğine ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mamut Özer, 1 Ağustos- 1 Eylül tarihleri arasında deprem bölgesinde 2 aylık telafi eğitimi yapılacağı açıkladı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading