Yandex Metrica
SON DAKİKA
MEB Bakanı SON DAKİKA açıkladı: Seçim tatilinin kaç gün olacağı netleşti: O tarihlerde tarih başlayacak 

MEB Bakanı SON DAKİKA açıkladı: Seçim tatilinin kaç gün olacağı netleşti: O tarihlerde tarih başlayacak 

14 Mayıs günü gerçekleşen seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından 28 Mayıs günü yapılacak olan seçimlerin ardından seçim tatilin kaç gün olacağı merak ediliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim bakanı Mahmut Özer seçim tatilinin kaç gün olacağını açıkladı.

Genel

23.01.2024, 20:56

14 Mayıs'ta ülkemizde yapılan seçimin ikinci tura kalmasının ardından 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında okulların kaç gün tatil edileceği öğrenciler ve veliler tarafından merakla takip ediliyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer seçimin ardından kaç gün tatil yapılacağını açıkladı.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

BAKAN ÖZER AÇIKLADI

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer 2. tura kalan ve 28 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimlerin ardından okulların kaç gün tatil edileceğini açıkladı. Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Özer, 29 Mayıs 2023 Pazartesi günü okulların tatil edileceğini açıkladı. 

Öğrencilerin merakla beklediği o soruyu Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in açıklamasının ardından seçim sonrasında okulların bir gün tatil edileceği belirlenmiş oldu.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading