Yandex Metrica

Mart ayı yardımcı kaynak paketi açıklandı mı? MEB yardımcı kaynaklar tıkla indir

Mart ayı yardımcı kaynak paketi açıklandı mı? MEB yardımcı kaynaklar tıkla indir

Öğrenciler ve velileri için beklenen haber geldi. Yardımcı kaynaklarla ilgili araştırma yapan vatandaşlar, "Mart ayı yardımcı kaynak paketi açıklandı mı?" sorusunun yanıtını arıyor. Haberimizin devamında verdiğimiz link ile MEB yardımcı kaynağı indirebilirsiniz.

Genel

23.01.2024, 18:56

Sınavlara hazırlanan öğrenciler, sınav stresi yaşayan öğrencilerin velileri, bir süredir Mart ayı yardımcı kaynak paketinin açıklanmasını bekliyor. Peki, Mart ayı yardımcı kaynak paketi açıklandı mı? Sorumuzun yanıtını verdikten sonra aşağıda paylaştığımız link üzerinden MEB yardımcı kaynağı indirebilirsiniz.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

MART AYI YARDIMCI KAYNAK PAKETİ AÇIKLANDI MI?

Milli Eğitim Bakanlığından (MEB) yapılan açıklamaya göre, mart ayı yardımcı kaynak paketinde etkinlik kitapları, öğretmen kılavuz kitapları, çalışma soruları, beceri temelli testler, merkezi sınava yönelik örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer alıyor. 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ekimden beri öğrencilerin ihtiyaçları göz önüne alınarak hazırlanan yardımcı kaynak paketinin bu ay 6'ncısını paylaştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Çok deneyimli ve uzman kadromuz tarafından kapasitesini her geçen gün artırdığımız bir kaynak havuzu oluşturuluyor. Hazırladığımız destek paketleri hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz tarafından ilgiyle karşılanıyor. Kasım ayından bu yana 24 milyonu aşkın basılı yardımcı kaynağı öğrencilerimize ulaştırdık, 'yardimcikaynaklar.meb.gov.tr' adresinden indirme sayısı ise 12 milyonu geçti. Tüm öğrencilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak onlara destek sunmaya ve düzenli olarak yayımlamaya devam edeceğiz."

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

MEB YARDIMCI KAYNAK İNDİR

Öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri, uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarının telafi edilmesi ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amacıyla uzman ekiplerce hazırlanan Mart ayı yardımcı kaynak paketini >BURAYA TIKLAYARAK indirebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading