Yandex Metrica

LGS 2. nakil sonuçları açıklandı! 2022 LGS 2. nakil sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? 

LGS 2. nakil sonuçları açıklandı! 2022 LGS 2. nakil sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? 

LGS 2. nakil sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı LGS 3 tercih sonuçlarını ilan etti. LGS 2. nakil tercih işlemleri 1- 5 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. MEB tarafından yapılan yerleştirme süreci sonuçları tamamlandı. Peki 2022 LGS 2. nakil sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? 

Genel

08.02.2024, 13:57

LGS nakil tercih sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, LGS kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil sonuçlarının açıklandığını, tercih yapan öğrencilerin yüzde 97.6'sının istedikleri bir liseye yerleştirildiğini söyledi. LGS tercihlerinde boş kalan kontenjanlara, hiçbir yere yerleşemeyen öğrenciler için İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonlarınca Yerleştirme Başvuruları 9-17 Ağustos tarihleri arasında alınacak. Peki 2022 LGS 2. nakil sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

LGS 2. NAKİL SONUÇLARI NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

LGS 2. nakil sonuçları 8 Ağustos tarihinde açıklandı. Öğrencilerin yerleştirme sonuçları http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edildi. 

>LGS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

MİLLİ EĞİTİM BAKANI AÇIKLAMA YAPTI

Yerleştirmeye esas ikinci nakil tercih başvurularının 1-5 Ağustos tarihleri arasında yapılabileceğini ifade eden Özer, "İkinci nakil yerleştirme sonuçları, 8 Ağustos'ta açıklanacak. Böylece merkezî yürütülen ana yerleştirme süreci, 8 Ağustos'ta tamamlanacak. İkinci nakil yerleştirme sonunda da hiçbir okula yerleşemeyen öğrenciler için il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarınca yerleştirme başvuruları alınacak ve 19 Ağustos'ta yerleştirme süreci tamamlanacak. Öğrenci ve velilerimizin hiçbir endişesi olmasın; çok az sayıda öğrencimiz kaldı onlar da müsterih olsunlar, süreç sonunda herkes mutlaka yerleştirilecek."  dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading