Yandex Metrica

İSG sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2022 İSG sınav sonuçları belli oldu mu?

İSG sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2022 İSG sınav sonuçları belli oldu mu?

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sonuçları merakla bekleniyor. Adaylar, İSG sınav sonuçları açıklandı mı araması yapmaya başladı. 2022 İSG sınav sonuçları hakkında ÖSYM tarih verdi. Peki İSG sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2022 İSG sınav sonuçları belli oldu mu?

Genel

10.02.2024, 12:47

İSG sonuçları için araştırmalar başladı. 2022 İSG sınavına giren adaylar heyecanla sonuçların açıklanmasını bekliyor. ÖSYM, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı sonuçları hakkında açıklama yaptı. Peki İSG sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM 2022 İSG sınav sonuçları belli oldu mu?

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

İSG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM, İSG sınav sonuçlarının 7 Haziran 2022 tarihinde açıklanacağını duyurdu. Sınav sonuçları ÖSYM resmi internet sayfasından ilan edilecek. Sınava girenlerin adresine herhangi bir sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek. Adaylar sınav sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleriyle öğrenebilecek. 

İSG sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları, adayın aldığı puanı belirleyecek. ÖSYM resmi internet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir. Sınava ilişkin bir dava söz konusu olduğu durumda mahkemece bir karar verildikten sonra sonuçlar ilan edilecektir.

Değerlendirme yapılırken yalnızca doğru cevaplar dikkate alınacak. Değerlendirmede her sorunun değeri aynı olup 100 puan üzerinden karalaştırılacaktır. Adayların verdiği doğru cevaplar ham puanı belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading