Yandex Metrica
SON DAKİKA
e okul kapanacak mı? e-okul VBS ne zaman kapanacak? MEB E-okul VBS 2022

e okul kapanacak mı? e-okul VBS ne zaman kapanacak? MEB E-okul VBS 2022

E okul öğrencilerin sınav sonucu görüntüleme ekranı öğrenciler ve veliler tarafından kullanılmaktadır. Okullar MEB 2021-2022 eğitim öğretim takvimine göre 17 Haziran 2022 Cuma günü son bulacak. Öğrenciler ikinci dönemi tamamlayıp karnelerini alacak. Okulların kapanmasına az bir süre kala  öğrencilerin yazılı, sözlü sınav notları e okul üzerinden veriliyor. Devamsızlık durumları da E-okul sisteminden yazılıyor. Peki e okul kapanacak mı? e-okul VBS ne zaman kapanacak? MEB E-okul VBS 2022

Genel

27.01.2024, 11:38

E okul sistemi MEB tarafından öğrenci ve velilerin hizmetine sunulmuş bir uygulamadır. E okul sınav sonucu görüntüleme ekranı, öğrenciler ve  velilerin yoğun olarak kullandığı, devamsızlıkların da görüntülenebildiği bir sistemdir. Okullar MEB 2021-2022 eğitim öğretim takvimine göre 17 Haziran 2022 Cuma günü kapanacak. Bu sebeple öğrencilerin yazılı, sözlü sınav notları ve devamsızlık bilgileri e okul sistemine öğretmenler tarafından işleniyor. Peki e okul kapanacak mı? e-okul VBS ne zaman kapanacak? MEB E-okul VBS 2022

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

E OKUL KAPANACAK MI?

Okulların kapanmasına az bir süre kaldığı içinhem öğrenciler, hem veliler, hem de öğretmenler tarafından aktif olarak kullanılan e okul, yoğunluk sebebiyle aksayabiliyor. E-Okul VBS sistemi bu yoğunluklar sebebiyle öğrenciler tarafından "e okul kapandı" olarak yorumlanıyor.

E okul karne döneminde öğrencilerin erişimine açık olacak. Bu sebeple öğrecilerin e okul kapandı diye kast ettikleri not girişinin bitmesi ile E-okul kapanmayacak.

E-Okul karne günü gelene kadar E okul açık kalacak. Fakat not girişinin bitmesine ve karnelerin verilmesine birkaç gün kala e-okul VBS'nin kapanması bekleniyor.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

E-OKUL VBS SİSTEMİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

e-okul VBS sistemine giriş yapmak için arama motorlarından >https://e-okul.meb.gov.tr/ adresine girmelisiniz. Sisteme giriş yapmak isteyen öğretmenler e-Okul Yönetimi Bilgi Sistemi Girişi, öğrencilerin ve velilerin ise Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi sekmesinden işlemleri gerçekleştirebilirler.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

E-OKUL VBS'DEN NELER ÖĞRENİLİR?

E-okul VBS'den yazılı sonucu sorgulama, sınav bilgileri, devamsızlık sorgulama, ders programı, diploma puanı, sınav tarihleri ve  davranış notları öğrenilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading