Yandex Metrica

Doping hafıza nedir? Doping hafıza ücretli mi, ne kadar?

Doping hafıza nedir? Doping hafıza ücretli mi, ne kadar?

Sınavlara hazırlanan öğrencilerin tercih ettiği doping hafıza vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İnternette 'Doping hafıza nedir? Doping hafıza ücretli mi, ne kadar?' aramaları yapılmaya başladı. Peki doping hafıza nedir? Doping hafıza ücretli mi, ne kadar?

Genel

04.04.2024, 15:58

LGS, TYT , KPSS gibi sınavlara hazırlanan öğrenciler doping hafızayı araştırmaya başladı. İnternette 'Doping hafıza nedir? Doping hafıza ücretli mi, ne kadar?' araştırmaları yapılıyor. Peki doping hafıza nedir? Doping hafıza ücretli mi, ne kadar?

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

DOPİNG HAFIZA NEDİR?

Doping Hafıza, TYT - AYT - LGS - KPSS - DGS sınavlarına hazırlık aşamasında ve okul derslerine destek için öğrencilerin çağı yakalayan online eğitim yöntemlerini ve yapay zekâ teknolojisini kullanarak etkili sonuçlara ulaşılan bir online eğitim platformudur. Öğrenciler satın aldıkları pakette bulunan derslere ait özgün videoları izleyerek ve tamamı çözüm videolu yeterli sayıda soruyu çözerek hedeflerine ulaşma fırsatı bulur. Doping Hafıza Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı bir uzaktan eğitim kurumudur.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

DOPİNG HAFIZA ÜCRETLİ Mİ?

Doping Hafıza uygulaması ücretlidir. İnternet sitesi üzerinden Kredi Kartı veya EFT Havale yoluyla satın alma işlemleri gerçekleştirilebilir.

Satın alma işlemini bitirdiğinizde sisteme kayıt olduğunuz e-posta adresinize ulaşan mailde bulunan Kullanıcı Adı, Şifre ve Kurulum Bağlantısı ile eğitim platformunun kurulumunu yaparak eğitiminizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

DOPİNG HAFIZA NE KADAR?

Doping hafıza TYT Tüm Dersler ve AYT Tüm Dersler birlikte paket fiyatı 4.999 TL'dir.

TYT Tüm dersler + YDT İngilizce 2022 paketi 3.499 TL' dir.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

1


Loading