Yandex Metrica

Doğalgaz faturası yüksek gelenler hemen başvurunuzu tamamlayın! Bakan müjdeli haberi verdi '1.150 TL hesaplara yatıyor'

Doğalgaz faturası yüksek gelenler hemen başvurunuzu tamamlayın! Bakan müjdeli haberi verdi '1.150 TL hesaplara yatıyor'

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği doğal gaz destek ödemeleri ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, dar gelirli vatandaşlara yapılacak doğal gaz desteğinde hem tarih hem de ödenecek tutar açıklandı. Detaylar haberimizde...

Genel

08.02.2024, 18:18

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı proğramda kendisine sorulan soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan doğal gaz yardımıyla ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Derya Yanık, ödemelerin yapılacağı günü de açıkladı.

Bakan Yanık, "Doğalgaz ve kömür destekleri biz ısınma destekleri başlığında değerlendiriyoruz. Kömür yardımlarını uzun süredir yapıyoruz artık doğalgaz ile ilgili de bir çalışma yaptık. Hem eğer ihtiyaç varsa ya da henüz doğalgaz ulaşmadıysa kömür yardımı devam ediyor. Biraz çerçeveyi genişleterek doğalgaz desteği de vereceğiz. 1,8 milyar lira kömür desteği verdik. Doğalgazda 4 milyon haneyi hedefliyoruz, destekten yararlanabileceklerini düşünüyoruz. Şubatın ikinci yarısında başvuruları alacağız ve mart ayında destekleri vereceğiz. Yıllık 450 lira ile 1150 lira arasında yardım yapacağız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading