Yandex Metrica
SON DAKİKA
DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM DGS sonuçları için tarih verdi mi?

DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM DGS sonuçları için tarih verdi mi?

DGS tercihleri yapılmaya devam ediyor. Dikey Geçiş Sınavı tercih sonuçları gündemde yerini aldı. Peki DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM DGS sonuçları için tarih verdi mi?

Genel

23.01.2024, 19:44

DGS tercihleri için son günlere gelindi. Dikey Geçiş Sınavı tercihleri 1 Eylül 2022 tarihinde son bulacak. Tercih işlemlerini gerçekleştiren adaylar, DGS tercih sonuçlarının açıklanmasını heyecanla bekliyor. Peki DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM DGS sonuçları için tarih verdi mi?

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

DGS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2022 Dikey Geçiş Sınavı tercih sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. ÖSYM tarafından DGS tercih sonuçları için herhangi bir açıklama yapılmadı. Geçen yıl DGS tercihleri 7 Eylül tarihinde son bulmuş sonuçları ise 14 Eylül'de açıklanmıştı. Bu yıl da aynı tarih aralığı göz önüne alındığında DGS tercih sonuçlarının 8  Eylül tarihinde açıklanması bekleniyor.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

DGS TERCİH SONUÇLARINA NEREDEN BAKILIR?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin resmi internet adresinden olan https://sonuc.osym.gov.tr ile götüntüleyebilir. Adaylar T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile sonuçlara erişebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading