Yandex Metrica

Ders kitapları öğrenciler için sıralarına diziliyor

Ders kitapları öğrenciler için sıralarına diziliyor

Yeni eğitim ve öğretim yılı için Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim ve öğretim yılında okutulacak ders kitaplarını öğrenci sıralarında hazır etmeye başladı.

Genel

23.01.2024, 17:54

Yeni eğitim ve öğretim yılı için Milli Eğitim Bakanlığınca temin edilen ders kitapları okullara ulaştırıldı.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

OKULLARA BÜYÜK ÖLÇÜDE TESLİM EDİLDİ

Koronavirüse bağlı pandemi dönemi sebebiyle uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitim ile ilgili son hazırlıklar gözden geçirilirken öğrencilere dağıtılacak kitaplar da büyük ölçüde okullara teslim edildi. 

Milli Eğitim Bakanlığınca öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında okutulacak ders kitapları ilçelere teslim edildi. İstanbul'un Avcılar ilçesindeki Yeşilkent Mahallesi'nde bulunan Leyla Bayram İlkokulu bu konuda merkez olarak belirlenirken ilçedeki 64 ilk ve orta dereceli okulda eğitim alacak 72 bin öğrenci için gönderilen 550 bin ders kitabı tutanaklarla okul yöneticilerine teslim edildi.

Özenle ve dikkatle yürütülen kitap dağıtımında okulların açılması ile öğrencilerin ders kitaplarını sıralarında hazır bulacağı ifade edildi. Leyla Bayram İlkokulu'ndaki telafi eğitimine katılan öğrenciler ders aralarında sınıflara giderek kitapları yerleştiren öğretmen ve görevlilere kısa süreliğine yardım etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading