Yandex Metrica

Bursluluk sınav yerleri açıklandı! İOKBS sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

Bursluluk sınav yerleri açıklandı! İOKBS sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak olan bursluluk sınavı giriş belgesi yayınlandı. Bursluluk sınavı başvuruları 21 Nisan 2022 – 13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik yapılan İOKBS, bu sene eylül ayında uygulanacak. Peki İOKBS sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır? Bursluluk sınav yerleri açıklandı! 

Genel

23.03.2024, 17:21

Bursluluk sınav yerleri açıklandı. MEB tarafından yapılacak olan 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olarak İOKBS, 4 Eylül 2022 tarihinde saat 10.00’da gerçekleşecek. Peki İOKBS sınav giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

BURSLULUK SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

MEB tarafından yapılacak olan İOKBS sınav giriş belgesi Milli Eğitim Bakanlığı http://www.meb.gov.tr initernet sitesinden T.C. kimlik numarası, doğum tarihi ve güvenlik kodu girilerek alınmaktadır.

>BURSLULUK SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN.

Fotoğraflı sınav giriş belgesi elektronik ortamda okul müdürlükleri tarafından alınacak ve mühürlenerek onaylandıktan sonra öğrencinin sınava gireceği salon ve sırada hazır bulundurulacaktır.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0


Loading