Yandex Metrica
SON DAKİKA
Bakanlık harekete geçti! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Detaylar belli oldu 

Bakanlık harekete geçti! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Detaylar belli oldu 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından milyonlarca öğrenciye karşılıksız burs ve kredi verilerek destek sağlanacak. Bakanlık destek paketinin detaylarını açıkladı. 

Genel

23.01.2024, 22:17

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından milyonlarca öğrenciyle yakından ilgili olan destek paketlerinin başvuru koşulları belli oldu. 

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

YÜZBİNLERCE ÖĞRENCİYE KARŞILIKSIZ BURS VE KREDİ İMKANI 

Uzun zamandır beklenen destek paketinin detayları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın açıklamasıyla netleşti. Açıklamaya göre yüzbinlerce öğrenci, PTT tarafından verilen karşılıksız kredisi ve burs imkanlarının başvuru koşullarının detaylarını araştırmaya başladı.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

ANNE VE BABALARIN EKONOMİK YÜKÜ HAFİFLETİLİYOR 

Elde edilen biligilere göre, maliyetlerdeki artış okullarda eğitim ve öğretimin yeniden başlamasıyla doğru orantılı. Bu noktada devlet aile yardım programları ile anne babaların yükünü hafifletmektedir. İhtiyaçlarını gereğince karşılayamayan zor durumdaki öğrenciler için devlet, PTT aracılığıyla 3.090 TL aile yardımı sağlıyor. Yukarıdaki geri ödemesiz ödemeler ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri için geçerlidir.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

HESAPLARINIZI SÜREKLİ TAKİP EDİN 

PTT üzerinden 3.090 TL hibe başvurusunda bulunan herkes hesabını sürekli takip etmeli. Ailenin başvurusu kabul edilirse ödeme Bakanlık tarafından yapılacak. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, milyonlarca ebeveynin anket yaptığı yardım parası konusunu ortaya çıkararak önemli bir açıklama yaptı.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

AYLIK 3.090 TL ÜCRETSİZ ÖDEME 

Finansman almak isteyen öğrencilerin e-devlet üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Bunun için öncelikle e-devlet kapısına giriş yapılır. Ardından Aile ve Sosyal İşler Bakanlığı'nın daire başkanlığına gidin.Açılan penceredeki seçeneklerden Sosyal ve Ekonomik Yardım Hizmetleri Ön Başvuru bölümüne geliniz. Son olarak, sağ üst köşede açılan yeni müşteri adayları sekmesini seçin. Karşınıza gelen ekranda çıkan kayıt formunu hatasız olarak doldurun.
Başvurunuz kabul edildikten sonra PTT aracılığıyla aylık 3.090 TL ücretsiz ödeme alacaksınız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading