Yandex Metrica

Bakan Özer tarih verip duyurdu: Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak?

Bakan Özer tarih verip duyurdu: Deprem bölgesinde okullar ne zaman açılacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle eğitime ara verilen illerde eğitim ve öğretimin ne zaman başlayacağını açıkladı.

Genel

16.02.2024, 06:45

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sosyal medya hesabından depremde etkilen bölgelerde okulların ne zaman açılacağını duyurdu. Bakan Özer açıklamasında,  "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki dört ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz. Evlatlarımızı okullarında öğretmenleri ve akranlarıyla yeniden buluşturuyoruz." ifadesine yer verdi.

Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti işaret etti: Ciddi fay hattı var! Türkiye'nin fay hattı haritası kıpkırmızı! Japon deprem uzmanı o kenti... Haberi Görüntüle

KADEMELİ OLARAK BAŞLAYACAK 

Özer'in yaptığı paylaşıma göre, Malatya'nın Arapgir, Arguvan, Kale, Pütürge, Doğanyol, Yazıhan, Darende ve Hekimhan ilçelerinde; Adıyaman'ın Kahta, Gerger, Sincik, Samsat ve Çelikhan ilçelerinde; Kahramanmaraş'ın Andırın ve Ekinözü ilçelerinde, Hatay'ın Yayladağı, Altınözü, Erzin, Reyhanlı, Payas, Dörtyol ve Arsuz ilçelerinde 27 Mart'ta kademeli olarak eğitime başlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading