Yandex Metrica

Asgari ücretliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödeme 15 Haziran'da hesaba aktarılacak: 5000 lira ilk olanlara yatacak

Asgari ücretliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödeme 15 Haziran'da hesaba aktarılacak: 5000 lira ilk olanlara yatacak

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala müjdeler gelmeye devam ediyor. Asgari ücretli işçilere 5 bin TL bayram ikramiyesi ödenecek. Ödemeler 15 Haziran'da hesaplara aktarılacak. İşte detaylar...

Genel

06.02.2024, 20:02

Asgari ücretli işçilere bayram ikramiyesi ödenecek. Aylar öncesinde duyurulmuştu, bayrama az bir süre kala ödeme tarihleri de netleşti.

Milyonlarca asgari ücretlinin yüzünü güldürecek olan ikramiye, 15 Haziran'da hesaplara aktarılacak. Şimdilik sadece bazı belediyeler ödeme yapacak ancak ilerleyen dönemlerde bunun tüm asgari ücretliler için uygulanır hale gelmesi bekleniyor.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRETLE İŞÇİLERİ 5000 TL BAYRAM İKRAMİYESİ

Kartepe Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde yaptığı toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye bünyesinde çalışan asgari ücreti işçilerin en düşük maaşının 15.000 TL olacağını ve işçilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi verileceğini duyurmuştu. 

Toplu iş sözleşmesine göre Ramazan Bayramı ikramiyesi 3000 TL Kurban Bayramı ikramiyesi ise 5000 TL olarak ödenecekti.

Kartepe Belediyesi bünyesinde çalışan işçiler Ramazan Bayramı öncesinde ikramiyelerini aldı. Şimdi Kurban Bayramı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 

Kartepe Belediyesi işçilerine 5.000 TL bayram ikramiyesi 10-15 Haziran tarihleri arasında yatacak.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

ASGARİ ÜCRETLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ VERİLECEK Mİ?

Asgari ücretle çalışanlar için şimdilik bazı belediyeler ikramiye ödemesi yapıyor. Ancak bu kararın emsal kararı teşkil etmesi ve ilerleyen zamanlarda işverenlerin tüm asgari ücretlilere bayram ikramiyesi vermesi bekleniyor. Gelecek yıl dini bayramlar öncesinde bu kararında verileceği tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading