Yandex Metrica

AÖL giriş ekranı: Açık lise sınav giriş ekranı açıldı! MEB 3. dönem 2022 AÖL online sınav girişi nasıl yapılır?

AÖL giriş ekranı: Açık lise sınav giriş ekranı açıldı! MEB 3. dönem 2022 AÖL online sınav girişi nasıl yapılır?

AÖL sınav girişi 20 Temmuz 2022 tarihi ile başladı. Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınavlarının başlamasıyla sınav girişinin nasıl yapıldığı gündem oldu. AÖL öğrencileri açık lise sınavlarına online olarak katılım sağlayacak. Lise eğitimini dışarıdan devam ettiren adaylar için AÖL sınavları başladı. Peki MEB 3. dönem 2022 AÖL online sınav girişi nasıl yapılır? AÖL giriş ekranı: Açık lise sınav giriş ekranı açıldı!

Genel

23.01.2024, 19:34

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Açık Öğretim Lisesi 3. Dönem sınavları 20 Temmuz tarihinde uygulanmaya başladı. Liseyi açıktan bitirmek isteyen binlerce öğrenci, AÖL sınavına online katılım sağlayacak. AÖL sınavları 20-29 Temmuz tarihleri arasında uygulanacak. Peki MEB 3. dönem 2022 AÖL online sınav girişi nasıl yapılır? AÖL giriş ekranı: Açık lise sınav giriş ekranı açıldı! 

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

2022 AÖL SINAVLARI BAŞLADI! AÇIK LİSE SINAV GİRİŞ EKRANI AÇILDI

Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 3. Dönem Sınavları, 20 Temmuz 2022 tarihi saat 09:30'dan, 29 Temmuz 2022 tarihi saat 23:59'a kadar online (çevrim içi) olarak uygulanacak.

>AÖL SINAVINA GİRMEK İÇİN TIKLAYIN.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

AÖL SINAVI ONLİNE MI OLACAK?

Açık Öğretim Lisesi'nin 2021-2022 eğitim öğretim yılı 3. Dönem sınavı, Sınav Uygulama Takvimi'ne göre online olarak uygulanacak.

Bu anlamda e-Sınava katılacak öğrenciler Bakanlıkça belirlenecek binaların e-Sınav salonlarında, bilgisayar ortamında, gözetmen öğretmenler ve kamera gözetiminde oturumlar halinde sınavlara katılım sağlayacak. (Ehliyet sınavlarında olduğu gibi)

Online sınav uygulaması, çoktan seçmeli 4 (dört) seçenekli ve her bir ders için ayrı olmak üzere 20 sorudan oluşacak testler hâlinde yapılacaktır. Sınavda her bir dersin testi için 25 dk. süre verilmektedir.

Sınavın ilk günü yaşanabilecek yoğunluk sebebiyle öğrencilerin, sınavın ilk günü değil de sınav takvimi içerisinde ilerleyen günlerde, özellikle hafta sonu sınav ekranlarına girmeleri önerilmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading