Yandex Metrica
SON DAKİKA
AÖF 2023 Bahar dönemi kayıt yenileme tarihi ne zaman? AÖF bahar dönemi kayıtlar ne zaman sona eriyor?

AÖF 2023 Bahar dönemi kayıt yenileme tarihi ne zaman? AÖF bahar dönemi kayıtlar ne zaman sona eriyor?

Açıköğretim Fakültesi Bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri belli oldu. Öğrenciler kayıt yenilemenin ne zaman sona ereceği öğrenciler tarafında merak konusu oldu. Peki, AÖF 2023 Bahar dönemi kayıt yenileme tarihi ne zaman? AÖF bahar dönemi kayıtlar ne zaman sona eriyor?

Genel

03.02.2024, 16:44

ÖF kayıt yenileme tarihleri, 2023 bahar dönemi için kayıt yenileme ve ders seçimi yapacak olan öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin yaptığı duyuruyla birlikte, AÖF 2023 bahar dönemi kayıt yenileme tarihleri açıklandı.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME 2023 NE ZAMAN?

AÖF Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Şubat 2023 Pazartesi günü saat 10.00'da başladı ve 2 Mart 2023 Perşembe günü saat 22.00'de sona erecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Bahar Dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri 13 Şubat- 2 Mart 2023 tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresinden gerçekleştirilebilecek.

>AÖF KAYIT YENİLEME İÇİN TIKLAYINIZ

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

AÇIKÖĞRETİM AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Açıköğretim fakültesinde öğrenimine devam etmek isteyen öğrenciler Bahar Dönemi kayıt yenileme tarihlerinde ders seçimi yapabilecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyecektir.

AÖF'te kayıt yenileyecek öğrencilere fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci bir yarıyılda toplam 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde en fazla 10 ders seçebilecektir.

AÖF Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Ders Seçimi (Ekle/Sil) Otomasyonu bağlantısından e-Devlet şifresi veya öğrenci şifresi ile yapılacaktır.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle üniversitelerde bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışını ikinci bir duyuruya kadar geçici olarak erteledi. Örgün öğrenim gören üniversite öğrencileri, ikinci dönemi uzaktan eğitimle tamamlayacaklar.

2022-2023 AÖF Kayıt yenileme ücreti 610 TL - 645,5 TL arası (6 derse kadar) değişmekte olup, 12 taksite kadar bölünebiliyor.

AÖF kayıt yenileme ücretini öderken 2022-2023 Öğretim Yılı Güz Döneminde Seçtiğiniz Dersler ve 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Döneminde Seçebileceğiniz Dersler (Zorunlu/Not Yükseltmek Amacıyla Alınması Öğrencinin Planlamasına Bağlı Olan Dersler) doğrultusunda peşin veya taksitli ödeyebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading