Yandex Metrica

Anaokulu ve birinci sınıflar okula başladı

Anaokulu ve birinci sınıflar okula başladı

Bakanlık tarafından yapılan uyum programı sebebiyle anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri, ilk derslerine bugün girdi.

Genel

06.02.2024, 06:09

Milli Eğitim Bakanlığı, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla bu sene anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri için uyum eğitim programı hazırlandı. Programa göre bugün okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri ilk derslerine katılım sağladı.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

UYUM ÇALIŞMASINDA OYUN VE AÇIK HAVA ETKİNLİKLERİ YAPILACAK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan programa dair illere gönderdiği yazıya göre, okul öncesi eğitim ve ilkokul 1. sınıf okula uyum çalışmalarında oyun ve açık hava etkinliklerine ağırlık verilecek.

Öğrencilerin öğretmenler kontrolünde oyun, drama, sosyal ve sportif etkinlikler yoluyla öğrenme ortamını, okulunu, sınıfını, arkadaşlarını tanıması ve okul kurallarını öğrenmesi sağlanacak.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

İKİNCİ GÜN ÖĞRENCİ VE VELİLERİ BERABER OLACAK

Eğitimin ikinci gününde veliler çocuklarıyla beraber okula giderek okulun tüm iç ve dış mekanlarını birlikte gezecek.

Program 9 Eylül'de son bulacak.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

POLİSLERDEN MİNİKLERE DESTEK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Sultangazi ve Ümraniye'de 2022-2023 eğitim-öğretim yılı uyum haftası kapsamında yüz yüze eğitime başlayan anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileriyle buluştu. Ümraniye İnkılap İlkokulu'nda okula başlayan çocuklar, polis maskotu "Cesur" tarafından karşılandı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

BU SENE OKULLAR 12 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

2022-2023 eğitim ve öğretim yılı ise 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak.

İlk ara tatil 14-18 Kasım 2022'de yapılacak. 23 Ocak-3 Şubat 2023 yarıyıl tatili, 17-20 Nisan 2023'de ise ikinci ara tatil yapılacak.

16 Haziran 2023'de ise okullar kapanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading