Yandex Metrica

2022 yaz okulu ne zaman başlayacak? 2022 BİLSEM yaz okulu başvuru tarihleri belli oldu mu?

2022 yaz okulu ne zaman başlayacak? 2022 BİLSEM yaz okulu başvuru tarihleri belli oldu mu?

MEB, yaz okulu hakkında açıklama yaptı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz okulu hakkında konuştu. Yaz okulunun açılacağının duyurulmasından sonra internette aranmaya başladı. Peki 2022 yaz okulu ne zaman başlayacak? 2022 BİLSEM yaz okulu başvuru tarihleri belli oldu mu?

Genel

23.01.2024, 19:16

2022 yaz okulu ne zaman başlayacak araması internette yapılmaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapılan yaz okulu açıklaması sonrasında vatandaşlar internette araştırıyor. Öğrenci ve veliler arama motorlarında konu hakkında detayları inceliyor. Peki 2022 yaz okulu ne zaman başlayacak? 2022 BİLSEM yaz okulu başvuru tarihleri belli oldu mu?

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

2022 YAZ OKULU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yaz bilim ve sanat merkezlerinde 2'nci sınıftan 12'nci sınıfa kadar tüm öğrenciler için yaz okulu başlayacağını söyledi.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

2022 BİLSEM YAZ OKULU BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

BİLSEM yaz okulları için başvuru tarihleri belli oldu. BİLSEM başvuru tarihleri 25 Haziran'da alınmaya başlanacak. 

Milli  rel="tag" target="_blank">Eğitim Bakanı Özer, konuya ilişkin yaptığı açıklama yaptı. 

2021-2022 eğitim öğretim yılı BİLSEM Yaz Okulları'na ilişkin kılavuzun illere gönderildiğini, kurslara 2-12. sınıflardaki tüm öğrencilerin başvurabileceğini söyledi. Mahmut Özer, "İlk kez bu yaz itibariyle BİLSEM'lerde, sadece BİLSEM'lere seçilmiş öğrencilere değil, tüm öğrencilerimize yaz okulu açacağız."  dedi.

Öğrencilerin, okullarının bulunduğu il/ilçe sınırları dışındaki BİLSEM'lerde açılacak kurslara da başvuru yapabileceğini söyleyen Özer, "Öğretmen başvuruları 13-17 Haziran'da, öğrenci başvuruları 25 Haziran-2 Temmuz arasında alınacak. Kurslar 18 Temmuz'da başlayacak 14 Ağustos'ta sona erecek. Öğrencimizin başvurduğu BİLSEM'lerin bünyesindeki hangi atölye ya da derslerden varsa onlardan kurs açılacak. Kurs için 10 öğrencinin başvuru yapması gerekiyor. Öğrencilerimiz en fazla 2 farklı atölye/ders grubundan yaz okuluna devam edebilecek. Dersler, hafta içi ve cumartesi günleri, günde 2 saat haftada 8 saat olarak düzenlenecek. Yaz okulu toplam 4 hafta sürecek. Dersler 40 dakika olacak" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading