Yandex Metrica

2022 DGS giriş yerleri açıklandı! ÖSYM DGS sınav giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır?

2022 DGS giriş yerleri açıklandı! ÖSYM DGS sınav giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır?

DGS sınav giriş yerleri belli oldu. ÖSYM tarafından düzenlenen DGS, 3 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. DGS sınavına katılacak adaylar sınava girecekleri bina ve salonları ÖSYM resmi internet sitesi adresinden görüntüleyebilecek. Peki ÖSYM DGS sınav giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır?

Genel

29.01.2024, 01:39

2022 DGS sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından ilan edildi. 3 Temmuz tarihinde yapılacak olan DGS sınavına girecek adaylar, ÖSYM resmi internet sayfasından DGS sınav giriş belgesine ulaşabilecek.  Peki ÖSYM DGS sınav giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır?

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

2022 DGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

 2022 DGS sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından açılkandı. Sınava girecek adaylar ÖSYM resmi internet sayfasından T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yapıp DGS sınav giriş belgesine ulaşabilecek. DGS sınavına girecek adaylar 3 Temmuz sabah 10.15'te başlayacak. Saat 10.00'dan sonra sınav bina ve salonuna kimse alınmayacak.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

DGS SINAVINDA ADAYLARA KAÇ SORU SORULACAK?

DGS sınavında adaylara sayısal ve sözel bölümden oluşan bir yetenek testi sorulacak. Testte 50 sayısal ve 50 sözel olmak üzere toplam 100 soru sorulacak. Sınavda uygulanan testte lisans öğrenimindeki başarıda etkili olan sayısal ve sözel içerikli akıl yürütme becerileri ölçümü yapılacak. Bu anlamda tasarlanan sorular, ön lisans programlarında kazanılan bilgi ve becerileri ölçmeye yönelik olmayacak.

Test şeklinde hazırlanan sınavda farklı alanlardan gelen yükseköğretim kurumu mezunlarının cevaplayabilecekleri tarzda olacaktır.

>DGS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading