Yandex Metrica

2022 AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF bütünleme sonuçları belli oldu mu?

2022 AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı? AUZEF bütünleme sonuçları belli oldu mu?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde öğrenimine devam eden öğrenciler resmi sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki, AUZEF sınav sonuçları 2022 açıklandı mı? AUZEF bütünleme sonuçları belli oldu mu?

Genel

21.02.2024, 15:22

AUZEF sınav sonucu sorgulama işlemleri için geri sayım başladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’nde öğrenimine devam eden öğrenciler bütünleme sınavı sonuçları için gelecek resmi açıklamayı bekliyor. Peki, sonuçlar hangi tarihte ve nerede olacak?

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

İÜ 2022 AUZEF BÜTÜNLEME SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF sınav sonuçları https://auzefsinav.istanbul.edu.tr/ adresinden ilan edilecek. AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili tarih bilgisi paylaşılmadı. AUZEF’in bir önceki sınavları 13-14 Kasım'da gerçekleşmiş sonuçlar ise 26 Kasım'da ilan edilmişti. Bu kapsamda 12-13 Şubat tarihlerinde gerçekleşen sınavın sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanacağı tahmin ediliyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading