Yandex Metrica

20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? 2022 öğretmen ataması takvimi yayınlandı mı, kontenjanlar açıklandı mı? 

20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? 2022 öğretmen ataması takvimi yayınlandı mı, kontenjanlar açıklandı mı? 

20 bin öğretmen ataması ile ilgili detaylar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'ndan sonra öğretmen ataması ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Peki 20 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacak? 2022 öğretmen ataması takvimi yayınlandı mı, kontenjanlar açıklandı mı? 

Genel

23.01.2024, 19:28

20 bin öğretmen ataması hakkında merakla beklenen açıklama geldi. Öğretmen ataması hakkında detayları merak edenler soluğu internetin başında aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında düzenlediği basın açıklamasında 20 bin öğretmen ataması için takvimin önümüzdeki günlerde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edileceğini söyledi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili şunları dedi:

"Öğretmen adaylarımız için de bir müjdemiz var: Bu yıl için söz verdiğimiz 20 bin yeni öğretmen atamasıyla ilgili süreç, önümüzdeki günlerde Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından başlatılacaktır.

Böylece, hükûmetlerimiz tarafından atanan öğretmen sayısı, 730 binden 750 bine çıkacaktır.

Bir başka ifadeyle, ülkemizdeki mevcut 1,2 milyon öğretmenin üçte ikisi bizim dönemlerimizde atanmış oluyor. Yeni atama sürecinin öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum."

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

2022 ÖĞRETMEN ATAMASI KONTENJANLARI YAYINLANDI MI?

Bakan Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'ndan sonra "20 bin yeni öğretmen atanacağı" yönündeki açıklaması hakkında  Milli Eğitim Bakanlığı'nın Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

"Her zaman öğretmenlerimizin yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği atama müjdesi için şükranlarımızı sunuyoruz. Atama takvimini en kısa sürede açıklayacağız. Öğretmen adaylarımıza şimdiden hayırlı olsun."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading