Yandex Metrica

Zelenskiy'nin çağrısının ardından halk silah almaya koştu

Zelenskiy'nin çağrısının ardından halk silah almaya koştu

Son dakika haberleri... Ukraynalılar Devlet Başkanı Zelenskyi'in seferberlik çağrısına yanıt verdi. Zelenskiy'in çağrısı sonrası harekete geçen Ukraynalılar silah mağazalarına koştu. Dailymail'de yer alan habere göre halk en çok Kalaşnikof satın alımı yaptı.

Dünya

23.01.2024, 18:52

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna kentlerini bombalamasının ardından bir açıklama yaptı. Halka seslenen Volodimir Zelenskiy, direniş çağrısı yaparak, "Ruslar ağır zayiata uğrayacak. Bu şeytan bir halkı yok etmek istiyor." dedi. Zelenskiy, "Askeri deneyimi olan herkes İçişleri Bakanlığına başvursun" dedi.

Rusya Norveçli siyasetçinin peşinde: Ukrayna'da paralı askerlik yapıyor iddiası Rusya Norveçli siyasetçinin peşinde: Ukrayna'da paralı askerlik yapıyor iddiası Haberi Görüntüle

SİLAH DÜKKANLARINA AKIN

Zelenskiy'in çağrısına cevap veren Ukraynalılar silah mağazalarına koştu. Dailymail'de yer alan habere göre halk en çok kalaşnikof satın alımı yaptı. Dailymail'e konuşan satıcı "İşler çok yoğun. Silah almak isteyen çok sayıda insan var. Bugün kartuş tükendi" açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading