Yandex Metrica

Zelenski’den ortalığı karıştıracak iddia: Putin öldü

Zelenski’den ortalığı karıştıracak iddia: Putin öldü

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Putin'in öldüğünü iddia etti. Davos'ta konuşan Zelanski Putin'in yaşayıp yaşamadığından emin olmadığını söyledi. Peki, Putin, öldü mü? Putin'in rahatıszlığı ne?

Dünya

23.01.2024, 20:20

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski Putin hakkında flaş bir iddia ortaya attı. Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda dünya liderlerine seslenen Zelenski, Putin'in hayatını kaybettiğini ima etti. Peki, Putin yaşıyor mu?

Myammar'da Cunta karşıtları kurşuna dizildi: İşte ölümcül pusudan görüntüler Myammar'da Cunta karşıtları kurşuna dizildi: İşte ölümcül pusudan görüntüler Haberi Görüntüle

'YAŞADIĞINDAN EMİN DEĞİLİM' 

Putin'in öldüğünü öne süren Zelenski, şu şekilde konuştu:

Şu an kiminle konuşacağımı kestiremiyorum. Rusya Devlet Başkanının yaşadığından hala yaşadığından ya da kararları verenin o olduğundan emin değilim.

İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' İsviçre basınından Togg'a övgü: 'Türk Tesla'sı' Haberi Görüntüle

HASTALIK İDDİALARI GÜÇLENDİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin hakkında zaman zaman kanser ve parkinson ile mücadele ettiği gibi iddialar ortaya atılıyordu. Bununla birlikte, Rus liderin dublör kullandığı iddia ediliyordu. Putin, Ortodoks Hristiyanların geleneksel ayinlerine katılmayınca hakkındaki hastalık iddiaları güçlendi ve Zelenski ölüm iddiasını ortaya attı. 

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

'ZELENSKİ İÇİN BÜYÜK SORUN'

Zelenski'nin imasının ardından Kremlin'den açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Zelenski'nin ölüm iddiasına cevaben şu şekilde konuştu: 

Belli ki Rusya ve Putin, Ukrayna ve Zelenski için büyük sorun oluşturuyor. Ayrıca şu da çok açık ki Zelenski psikolojik olarak ne Rusya'nın ne de Putin'in var olmasını isterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading