Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zelenski'den Ukrayna Birlik Günü mesajı: Güçlü olduğumuz için bütünüz, bütün olduğumuz için güçlüyüz

Zelenski'den Ukrayna Birlik Günü mesajı: Güçlü olduğumuz için bütünüz, bütün olduğumuz için güçlüyüz

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, savaşı hep birlikte kazanacaklarını belirterek, "Ukrayna, güçlü olduğu için bütündür, bütün olduğu için güçlüdür." dedi.

Dünya

23.01.2024, 20:20

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, "Ukrayna Birlik Günü" dolayısıyla yayımladığı görüntülü mesajda, vatandaşlarını birlik içinde olmaya davet etti.

ABD adresi gösterdi: Türkiye olmadan Gazze'de çözüm zor Haberi Görüntüle

HALK BİRLİK OLMALI 

Bağımsızlık ve toprak bütünlüğü için halkın birlik olmasının önemine dikkati çeken Zelenski, "Gerçek birlik sağlanamazsa bağımsızlık kaybedilir." ifadesini kullandı.

Zelenski, geçen yıl 24 Şubat'ta Rusya-Ukrayna Savaşı'nın başladığını hatırlatarak, ülkesinin toprak bütünlüğünün tekrar sağlanması için mücadele verdiklerini kaydetti.

Biden'dan Schumer'in 'erken seçim' çağrısına destek: Netanyahu'nun gitmesini istiyor Haberi Görüntüle

TÜM UKRAYNA ZAFERİN SESİNİ DUYACAK 

Ukraynalıların bugün ülkenin her bölgesini savunmak için savaştığını dile getiren Zelenski, "Bu sadece iki kıyının birleşmesi değil, milyonlarca insanın birliğidir. Bu, tüm topraklarımızın birliğidir. Biz hep birlikte kazanacağız ve tüm Ukrayna zaferin sesini duyacak. Ukrayna, güçlü olduğu için bütündür, bütün olduğu için güçlüdür." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading