Yandex Metrica

Zelenski'den son dakika açıklaması: Rusya'yı yok edin

Zelenski'den  son dakika açıklaması: Rusya'yı yok edin

Son dakika haberleri... Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski savaşın 6.gününde yeni açıklama yaptı. Zelenski, 'Roketler, bombalar durdurulsun. Rusya'yı ekonomik olarak yok edin' çağrısı yaptı.

Dünya

23.01.2024, 18:54

Putin'in emriyle askeri hareket başlatan Rus ordusu, Ukrayna'nın şehirlerini işgal etmeye çalışıyor. Zelenski'nin ordusu ise Ruslara karşı direnmeye devam ediyor. Savaşın 6.gününe girilirken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski'den yeni açıklama geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan AB'ye tepki: 'Rumlara teslim oldular' KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan AB'ye tepki: 'Rumlara teslim oldular' Haberi Görüntüle

'RUSYA'YI EKONOMİK OLARAK YOK EDİN'

"Roketler, bombalar durdurulsun. Rusya'yı ekonomik olarak yok edin" çağrısı yapan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, ''Rus füzeleri, uçakları ve helikopterleri için gökyüzünün tamamen kapatılması gerek. 5 günde Ukrayna’ya 56 füze saldırısı yapıldı, 113 seyir füzesi fırlatıldı." ifadelerini kullandı.

Türkiye'yi vurmayı planlayan o gemiler cayır cayır yandı: ABD üssünün bulunduğu adada yangın paniği Türkiye'yi vurmayı planlayan o gemiler cayır cayır yandı: ABD üssünün... Haberi Görüntüle

İNGİLTERE KRALİYET AİLESİ'NE TEŞEKKÜR

Ukrayna lideri Zelenskiy, ayrıca sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı bir başka açıklamada, destekleri için İngiltere Kraliyet Ailesi'ne de teşekkür etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading