Yandex Metrica

Zelenski'den Putin'e net mesaj: Ukrayna kendine ait olanı geri alacak

Zelenski'den Putin'e net mesaj: Ukrayna kendine ait olanı geri alacak

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkesinin toprak bütünlüğünü tekrar sağlaması için mücadele verdiklerini belirtti. Zelenski, Rusya'nın kontrolünde olan Ukrayna topraklarını geri alacaklarını söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:19

24 Şubat 2022 tarihinde tarihinde başlayan ve ne zaman sona ereceği belli olmayan Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken Zelenski, gece saatlerinde yayımladığı günlük görüntülü mesajında, ülkesinde sıcak çatışmanın sürdüğünü hatırlattı.

ChatGPT rakip geliyor: Meta'dan yapay zeka adımı: İşte LIama 3'ün özellikleri ChatGPT rakip geliyor: Meta'dan yapay zeka adımı: İşte LIama 3'ün... Haberi Görüntüle

''DÜŞMAN POTANSİYELİNİ AZALTMAK İÇİN HAREKET EDİYORUZ''

Rus ordusunun, Ukrayna'da devam eden savaştaki inisiyatifi ele geçirmek için yeni bir girişimler hazırladığını iddia eden Zelenski, "Her gün ve her gece düşmanın potansiyelini azaltmak için hareket ediyoruz." dedikten sonra ortak ülkeleri Ukrayna'ya silah yardımını hızlandırmaya çağırdı ve şu ifadeleri kullandı; "Bugün İngiltere'den güzel bir örnek oldu. Yeni bir savunma yardım paketi açıklandı. Tam da ihtiyaç duyulan şeyler. Tanklar, diğer zırhlı araçlar, toplar." 

İran'a yanıt gelecek mi? İşte İsrail'in potansiyel hedefleri İran'a yanıt gelecek mi? İşte İsrail'in potansiyel hedefleri Haberi Görüntüle

''UKRAYNA KENDİNE AİT OLANI GERİ ALACAK''

Ülkesinin toprak bütünlüğünün yeniden sağlanması için mücadele verdiklerini vurgulayan Zelenski, şöyle devam etti: "Eminim ki Ukrayna bayrağı Donetsk Havaalanına, Donetsk'e ve Donbas'ımızın diğer şehir ile köylerine ve geçici olarak işgal edilmiş diğer bölgelere geri dönecek. Geçici anahtar bir kelimedir. Ukrayna kendine ait olanı geri alacak."

Enerji tesisleri saldırı altında! Nobel'li yazardan Üçüncü Dünya Savaşı çağrısı: Başkent karanlığa gömülmeden silah gönderin! Enerji tesisleri saldırı altında! Nobel'li yazardan Üçüncü Dünya Savaşı çağrısı:... Haberi Görüntüle

DNIPRO SALDIRISINDA ÖLENLERİN SAYISI 40 OLDU

Rus ordusunun, iki gün önce Ukrayna'nın Dnipro kentindeki bir konuta füze saldırısı düzenlediğini hatırlatan Zelenski, saldırı sonucu hayatını kaybeden sivillerin sayısının 40'a kadar yükseldiğini söyledi.

Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanmaması krize neden oldu Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın 1915 olayları için 'soykırım' ifadesini kullanmaması krize... Haberi Görüntüle

22 KİŞİDEN HABER ALINAMIYOR

Saldırıda ölenler arasında 3 çocuğun bulunduğunu kaydeden Zelenski, 22 kişiden haber alamadıklarını, enkaz alanında arama ve kurtarma çalışmaların sürdüğünü aktardı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading